Spirituell skriving


våg å være
stille, alene

vi hører ikke
oss selv i
alt bråket

vi hører ikke
sjelen vår snakke til oss


Spirituell skriving eller intuitiv skriving betyr at du skriver uten at den bevisste hjernen eller din indre sensor styrer det du skriver. Du bestemmer ikke på forhånd hva du skal skrive, du skriver det som kommer til deg, her og nå, fra din sjel, fra ditt høyere selv.

Du henter ned de følelsene og tankene du ikke visste at du hadde, de som ligger der bak et sted. Dette er kommunikasjon med ditt ubevisste sinn, der all din indre visdom ligger og der alle de svarene som er bra for deg og ditt liv ligger.

En tanke flyr gjennom hjernen din, hvor kom den fra, hvor skal den hen?
Kanskje den plager deg, ubevisst, uten at du er klar over det, kanskje legger den igjen mønstre som styrer livet ditt i en gitt retning.

Griper du den ikke, flykter den og leker gjemsel med deg fra et sted der bak, den ligger der, bortenfor noe, og kommer tilbake en dag ...
Er det en enerverende tanke burde du gripe fatt i den, kanskje for å ommøblere den litt, eller kvitte deg med den?

Ikke alltid like enkelt, men vit at tankene dine, både de bevisste og de du ikke får helt taket på, kan flyte ned gjennom armen din og ut på et papir, der de tar form og blir til bevisshet, som igjen gir innsikt.

Spirituell skriving er legende, det er bevisstgjørende og morsomt! Det er som å gå på skattejakt i et landskap som du eier, men som du ikke ante at du hadde!

Spirituell skriving kan gjøres i små grupper eller alene, alt etter mulighet, lyst og ønske, gjerne i kombinasjon med regresjonsterapi.
Ta kontakt hvis du føler at dette er noe for deg.
Vi har sett hva skriving kan bety for den enkelte, for healing, for bevisstgjøring av egen styrke og ikke minst for å få en innsikt i hvilke sjelelige skatter vi alle er i besittelse av.
Har du en liten gruppe med deg eller er det kun du som enkeltperson som ønsker skriveveiledning, er det bare å ta kontakt.
Vi tilpasser et opplegg etter dine ønsker. 

Pris etter avtale.
Ta kontakt via kontaktskjemaet på venstre side.