SE BAK - reiser til tidligere liv

av Anne Bodil Røsvik og Unni Ranheim
Utgitt 2015 Uranus Forlag

Bli med oss inn i en verden full av visdom, kunnskap og innsikt. En verden som eksisterer i deg, i meg, i hver og én av oss. Til en verden som rommer kunnskapen om vårt liv, om vår sannhet. Vi har vært der, og vi skal dit igjen, men i det jordiske livet vi har i dag har de aller fleste av oss har glemt veien.
Vi husker ikke lenger hvordan vi finner vårt sanne jeg for vi har latt kvist og kvast skygge for lyset og vi lar ugresset vokse seg stadig høyere og tykkere inntil det blir like ugjennomtrengelig som hekken rundt Tornerose-slottet.

Møt tretten mennesker som gir deg en smakebit på hvilken rikdom de er i besittelse av, hvilket skjult univers de har oppdaget i seg selv. Les deres historier og lær hvilket kraftfull redskap regresjonsterapi kan være når du ønsker å gjøre endringer i livet ditt, slik at du finner din sannhet og endelig ditt sanne liv.

Bli med på deres spennede reise innover i seg selv og få et innblikk i hva deres sjels bevissthet rommer og hva de får av innsikt, forløsning og klarhet om sitt eget liv gjennom regresjonsterapi.
Bli med og opplev hva en reise til et tidligere liv, hvis det nå er det vi reiser til, kan gi et menneske av innsikt og nye krefter og ikke minste healing.

La deg bli inspirert til å ta tak i dine utfordringer og bekymringer, og få en forståelse av hvor viktig det er å se bak, og der finne din innsikt:

Se bak.
Se bak det du tror du ser.
Se bak det som først blender deg.
Se bak glitteret, se bak staffasjen, bak fasaden, bak masken,
din egen maske, andres maske.
Se bak det som forviller deg. Se bak det som forfører deg.
Se bak det du tror er din sannhet.
Se bak andres sannhet.
Se bak.
Se bak stjernene som skimrer. Se bak smerten.
Se bak, ikke med ditt fysiske øye, men med din sjel,
ditt sinn,
for når du ser bak, ser du det som er ...

Boken koster 298,- kr inkludert porto.
Bestill kun på
uranusforlag@uranusforlag.no
eller bruk kontaktskjemaet på siden her.

Boken fås også som ebok på ebok.no

Les mer om regresjonsterapi på
alternativ.no
https://alternativ.no/se-bak-og-finn-din-egen-sannhet/Tilbakemeldinger på SE BAK

*«Jeg var på deres boklansering ... det ble et fint show.
Godt også med fantasireise for oss publikum og din venninne sang jo fletta av oss.
Jeg var helt bergtatt, det var like fint som å høre Mari Boine.
Du skrev i boka jeg kjøpte, takk for det. Jeg er blitt svært begeistret over boka deres, som jeg nå har lest 2 ganger. Etter å ha lest to av bøkene til Brian Weiss og 3 andre bøker om temaet RT (regresjonsterapi) og etter å ha jobbet som Gestaltterapeut i mange år, har jeg kommet til at boka ikke bare holder mål i forhold til bestselgerne, men på enkelte områder, som detaljbeskrivelse av forløp, også er bedre.
Sånn tenker jeg. Gratulerer!
Mange gode hilsner fra Yngvil.»


* «For en tittel! og kapitteloverskiftene er jo healing i seg selv: Alene, men ikke ensom, Blir syk når eksmannen tar kontakt, Ingen quick fix, En plagsom hjelper ..

* "Hadde det ikke vært for at jeg har problemer med øynene akkurat nå, hadde jeg lest ut hele boka i ett!"«GRATULERER PÅ DET VARMESTE MED NY OG VIKTIG BOK!!!
Boken kom her om dagen i min postkasse og jeg kastet meg bokstavelig talt over den. Den var så gledelig - og sterk. Jeg gråt og jublet med jevne mellomrom.
Jeg var tidligere noe i tvil om det er lurt å gå inn i tidligere liv. Så feil kan man ta.
Det er ganske opplagt viktig og et klart sterkt virkemiddel å la seg gå inn i for å kunne bli kvitt gamle ubrukelige forestillinger og bygge opp nye konstruktive.

Det som imponerer meg med dere er den reelle åpenheten og fleksibiliteten dere stiller opp med og tilliten til enkeltindividet.»

* «Så fin bok, både utenpå og inni. Delikat cover. Veldig fin og det er lett å tilegne seg innholdet. Har ikke fått lest så mye enda, men er i gang. Og liker godt det jeg har støtt på til nå. Kjenner at jeg må lese den litt sakte slik at jeg kan fordøye hver historie.»

* «Gratulerer! Jeg har bare fått lest innledningen, men allerede der slår dere an tonen! Gleder meg til resten!»