TILBAKEMELDINGER

Det er veldig godt å få tilbakemeldinger fra fornøyde lesere!
Derfor har vi fått tillatelse til å dele noen med dere:

* «Jeg var på deres boklansering … det ble et fint show.
Godt også med fantasireise for oss publikum og din venninne sang jo fletta av oss. Jeg var helt bergtatt, det var like fint som å høre Mari Boine.
Du skrev i boka jeg kjøpte, takk for det. Jeg er blitt svært begeistret over boka deres, som jeg nå har lest 2 ganger. Etter å ha lest to av bøkene til Brian Weiss og 3 andre bøker om temaet RT (regresjonsterapi) og etter å ha jobbet som Gestaltterapeut i mange år, har jeg kommet til at boka ikke bare holder mål i forhold til bestselgerne, men på enkelte områder, som detaljbeskrivelse av forløp, også er bedre.
Sånn tenker jeg. Gratulerer!
Mange gode hilsner fra Yngvil.»

* «GRATULERER PÅ DET VARMESTE MED NY OG VIKTIG BOK!!!
Boken kom her om dagen i min postkasse og jeg kastet meg bokstavelig talt over den. Den var så gledelig – og sterk. Jeg gråt og jublet med jevne mellomrom.
Jeg var tidligere noe i tvil om det er lurt å gå inn i tidligere liv. Så feil kan man ta. Det er ganske opplagt viktig og et klart sterkt virkemiddel å la seg gå inn i for å kunne bli kvitt gamle ubrukelige forestillinger og bygge opp nye konstruktive.
Det som imponerer meg med dere er den reelle åpenheten og fleksibiliteten dere stiller opp med og tilliten til enkeltindividet. «

* «For en tittel! og kapitteloverskiftene er jo healing i seg selv: Alene, men ikke ensom, Blir syk når eksmannen tar kontakt, Ingen quick fix, En plagsom hjelper ..

* «Hadde det ikke vært for at jeg har problemer med øynene akkurat nå, hadde jeg lest ut hele boka i ett!«

* «Gratulerer! Jeg har bare fått lest innledningen, men allerede der slår dere an tonen! Gledere meg til resten!»

* «Så fin bok, både utenpå og inni. Delikat cover. Veldig fin og det er lett å tilegne seg innholdet. Har ikke fått lest så mye enda, men er i gang. Og liker godt det jeg har støtt på til nå. Kjenner at jeg må lese den litt sakte slik at jeg kan fordøye hver historie.»