Opplever du tåke i livet ditt?

God kveld der ute, enten det er regn, snøføyke eller tåke der du er, tåke som det var søndag og mandag over store deler av Østlandet, også i Åsgårdstrand der bildet er tatt.
Tåke opplever vi alle i livet vårt, noen ofte, andre sjelden. Men vi vil alle en eller annen gang tenke: Jeg ser ikke veien min lenger, jeg ser ikke landemerkene langs stien jeg går på, jeg kjenner meg ikke igjen … hvor er jeg på vei?
Det føles skummelt, usikkerheten kommer snikende, og en lammende frykt kan hindre meg på veien min videre. Hjørnesteinene som skulle vise meg retningen skimter jeg ikke.
Frykten for det jeg ikke ser klart nok skaper isblokker i meg, dype eller kun overfladiske. Noen isklumper er lette å tine når solen kommer tilbake, andre har frosset fast, om ikke til bunnfrosset tundra så kanskje til tykk is som kan bære en trailer.
Jeg må vente på sola, tenker jeg. En gang må den da komme og tine meg opp? Men kan jeg gjøre noe annet enn å vente på sola? Kan jeg finne varmen inne i meg selv? Kan jeg tine isen ved å oppleve meg selv som en som er i kontakt med sitt innerste indre, med det som er MEG, mitt sanne jeg, mitt høyere selv?
Ja, jeg tror det. Vi som driver med regresjonsterapi ser at når vi oppnår denne kontakten med oss selv er dette en svært forløsende prosess. Vi har erfart at det å gå innover tiner mange islagt veier, tåken forsvinner og innsikten gjør veimerkingen synlig.

Vil du vite mer om regresjonsterapi kan du finne fanen som handler om regresjonsterapi eller du kan lese boken SE BAK – Reiser til tidligere liv, av Anne Bodil Røsvik og undertegnede Unni Ranheim. (Omtalt annet sted på siden her.) Har du ikke bestilt den ennå, kan du gjøre det på: unnira(at)sf-nett.no eller du kan kjøpe den som ebok på www.ebok.no