SE BAK – reiser til tidligere liv – en bok

* finn din sannhet * bli inspirert * få innsikt
Av Anne Bodil Røsvik og Unni Ranheim


Bokomslag - Forside skyggekant_web_liten

Bli med oss inn i en verden full av visdom, kunnskap og innsikt. En verden som eksisterer i deg, i meg, i hver og én av oss. Til en verden som rommer kunnskapen om vårt liv, om vår sannhet. Vi har vært der, og vi skal dit igjen, men i det jordiske livet vi har i dag har de aller fleste av oss har glemt veien.
Vi husker ikke lenger hvordan vi finner vårt sanne jeg for vi har latt kvist og kvast skygge for lyset og vi lar ugresset vokse seg stadig høyere og tykkere inntil det blir like ugjennomtrengelig som hekken rundt Tornerose-slottet.

Møt tretten mennesker som gir deg en smakebit på hvilken rikdom de er i besittelse av, hvilket skjult univers de har oppdaget i seg selv. Les deres historier og lær hvilket kraftfull redskap regresjonsterapi kan være når du ønsker å gjøre endringer i livet ditt, slik at du finner din sannhet og endelig ditt sanne liv.

Bli med på deres spennede reise innover i seg selv og få et innblikk i hva deres sjels bevissthet rommer og hva de får av innsikt, forløsning og klarhet om sitt eget liv gjennom regresjonsterapi.
Bli med og opplev hva en reise til et tidligere liv, hvis det nå er det vi reiser til, kan gi et menneske av innsikt og nye krefter og ikke minste healing.

La deg inspireres til å ta tak i dine utfordringer og bekymringer, og få en forståelse av hvor viktig det er å se bak, og der finne din innsikt:

Se bak.
Se bak det du tror du ser.
Se bak det som først blender deg.
Se bak glitteret, se bak staffasjen, bak fasaden, bak masken,
din egen maske, andres maske.
Se bak det som forviller deg. Se bak det som forfører deg.
Se bak det du tror er din sannhet.
Se bak andres sannhet.
Se bak.
Se bak stjernene som skimrer. Se bak smerten.
Se bak, ikke med ditt fysiske øye, men med din sjel, ditt sinn,
for når du ser bak, ser du det som er …

Bestill boken på unnira(at)sf-nett.no